Intuitiv Healing och Vaken Andlig vägledning

Intuitiv Shamansk healing i kombination med vaken andlig vägledning är en kraftfull och djupgående healing. Som hjälper dig att lösa upp blockeringar och det som håller dig tillbaka från att leva i din fulla kraft, leva din livsuppgift här på jorden och leva ditt kall i livet. Jag som helare öppnar upp för att kanalisera den helande kraften direkt från källan.

Jag använder mig av olika Shamanska energi verktyg under healingen. Med hjälp av min intuition får jag guidning direkt från andevärlden hur jag ska arbeta med healingen i varje stund för att på bästa sätt kunna hjälpa dig som person för att helas och blomma ut, hitta hem till dig själv, ditt sanna jag och bli bästa versionen av dig själv.

Jag börjar med att dra ut energi som satt sig som blockeringar i dina chakran, i kroppen, de inre organen och ditt energifält, din aura. När jag får till mig bilder, ord eller budskap så berättar jag det under healingarbetet, om vad jag känner om blockeringarna, vad de hänger ihop med för känslor, händelser eller situationer i detta eller tidigare liv.

Jag använder mig vid behov av samtals verktyget Access consciousness för att ställa frågor om du är villig att släppa taget om det som hindrar dig från att leva i din kraftfullhet. Frågorna är kopplade till de blockeringar som under healingen kommer upp till ytan för att helas. Access consciousness hjälper till att lösa upp blockeringarna till rent medvetande igen. Det som blivit stagnation i tankar och känslor, som blivit blockeringar i energin eller ända in som kroppsliga spänningar eller åkommor. Vid behov går vi på djupet tillsammans för att hitta fröet till dina rädslor och det som hindrar dig i nuläget, i olika händelser från det förflutna som; trauman, barndom, tidigare liv, tankemönster, vanor och beteenden.

Allt sker i den takt du är redo för, du får inte mer än vad du klarar av. Är det något du inte är redo att släppa än är det också helt okej, då kan vi också jobba med motståndet och rädslan för att våga släppa rädslorna du känner.

Nyckeln till allt tillfrisknande börjar med att VILJA BLI FRISK och att VARA VILLIG ATT BLI FRISK MED ALLT VAD DET INNEBÄR. Vad skulle du göra med all den energi som du använt på att bli sjuk och vara sjuk, hur skulle du använda den energin när du är frisk? Är du villig att släppa taget om de fördelar det kan vara med att vara sjuk, de behov som tillgodoses genom att vara sjuk?

När du är villig att släppa taget om något, släppa taget om olika rädslor, så kommer energin förändras inom dig, i din kropp och aura, du kommer att uppleva ett större flöde i ditt liv. Att det blir lättare att välja på nytt när du möter samma utmaningar där du tidigare känt rädsla. Att du nu är villig att skapa den förändring du längtar efter med allt vad det innebär och det som tidigare hindrat dig inte längre är ett hinder. Det är en process och beroende på hur djupt rädslorna sitter som hindrar dig, kan det ta olika lång tid för olika personer att skapa en förändring i sitt liv i den riktning en önskar. Ibland faller vi tillbaka i gamla rädslor och mönster när de dyker upp igen efter en healing, men nu har du kraften och modet att välja på nytt och steg för steg övervinna dina rädslor och hinder i den takt du känner att du klarar av.

Jag använder mig också av meditation, som ett verktyg under healingen, med fokus på; närvaro i kroppen, djupavslappning. Att fylla olika kroppsdelar, chakran och inre organ med ljus, kärlek och färger. Ibland visualisera en plats i naturen där du befinner dig, som ger dig helande, avslappning och frid.

Jag tar hjälp av Ärkeängel Mikael och Ärkeängel Rafael för att dra ut stagnerad energi och vid behov kapa olika energiband av rädsla som skapats i olika relationer, sedan låter jag ny helande kraft strömma till.

Jag arbetar på djupet med healingen för att transformera dina energi cellminnen som grundar sig i rädsla från detta liv, tidigare liv, och de med ärvda mönster, rädslor och programmeringar du fått med från dina föräldrar och tidigare generationer i alla dina släktled. Jag låter healing ske i dina släktled, så att mönster, rädslor och beteenden som hindrat olika generationer i släkten, nu må transformeras och lösas upp en gång för alla. Att du må vara den generationen som bryter de tidigare mönster och rädslor och skapar ett nytt energi cellminne för att leva i din fulla potential och kraft. Skapa goda förutsättningar för kommande generationer i ditt släktled, att leva i sin fulla potential och kraft.

  • Fokus under healingen är att skapa harmoni, balans, avslappning, fyllas med ljus, gudomlig kärlek och helande kraft, för ditt högsta bästa på ett optimalt sätt, som är anpassat till just dig på det sätt du behöver, för att leva ditt liv i din fulla kraft och potential.
  • Healingen sätter igång en djupgående helande process, en utrensningsprocess som kan kännas olika mycket för olika personer.
  • Under och efter healingen kan du känna värmekänsla i kroppen, känna kyla, pirrningar, skakningar, gråta, skratta, känna trötthet, känna sorg eller glädje, fridfullhet, kärlek, tung i kroppen, lätthet. Känslorna och de kroppsliga förnimmelserna är en process i helandet och är övergående. Tillåt allt att vara som det är och känns, kämpa inte emot, utan tillåt känslorna att komma fram. Skratt och gråt är ett sätt för kroppen att frigöra spänningar, som satt sig.
  • Drick ett glas vatten innan och efter healingen för att underlätta healingprocessen och skapa balans.
  • Ge dig gärna tid att varva ner en stund innan healingen och även lugn tid eller vila efter healingen. T.ex. en eller två timmar efteråt, för att låta allt landa och integrera i din kropp och energisystem.
  • En del känner av healingen även nästa dag, i tre dagar, en vecka eller i 21 dagar – en tre veckors utrensningsprocess sätts igång.
  • På plats sker healingen på massagebänken.
  • En annan möjlighet är att jag på distans sänder healing på avtalad tid och efteråt skriver ner om det kommit budskap under healingen och skickar det till dig skriftligt. Vid behov kan jag ringa upp dig och återkoppla.

60 min.  Intuitiv Shamansk healing och vaken andlig vägledning.  1111.-

60 min.  Distans intuitiv Shamansk healing och vaken andlig vägledning.  1111.-

60 min.  Distans intuitiv Shamansk healing och skriftlig vaken andlig vägledning.  1555.-