Kristall healing

 

Kristallhealing är en del av Session Den Helande Människan där du kan kombinera en eller flera olika behandlingsformer utifrån dina behov och önskemål.

Kristaller har helande egenskaper som påverkar olika delar av kroppen och sinnet. Stenarnas helande energi kan hjälpa en att lösa upp stagnerad energiblockeringar genom att placera dem på olika delar av kroppen en stund.
Besökaren ligger på en massagebänk och tar emot kristallhealing med de utplacerade stenarna.

Olika kristaller har olika färger som stärker, stimulerar och renar olika chakran med samma färg.

Röd – Rotchakrat

Orange – Sakralchakrat/ Relationschakrat

Gul – Solarplexuschakrat

Grön och rosa – Hjärtchakrat

Ljusblå – halschakrat

Indigo – Tredje ögat / pannchakrat

Violet – Hjässchakrat

Chakranen är kroppens energicenter  som är kopplat till olika känslor och områden i livet som; närvaro i nuet, intuition, kärlek, kommunikation, kreativitet, relationer, självförtroende och personlig kraft, självkärlek,  sexualitet, trygghet och jordning m.m.

Samt känslor som skapar obalanser och blockeringar i chakranen som rädsla, otrygghet, tvivel, stress, lågt självförtroende, beroende och medberoende, ohälsosamma relationer, kommunikationssvårigheter, svårt att vara närvarande i nuet och lyssna på intuitionen och följa hjärtat m.m.

Kristallernas helande kraft bidrar till att balansera chakranen, fylla kroppen med energi och rena auran.

Kristallhealing kan kombineras med t.ex. fotmassage  samtidigt, guidad meditation, stillsam handpåläggning med healing och craniosacralterapi. Efter en behandling rensas stenarna för att behålla sin rena energi. Kristallhealing ökar välbefinnandet för kropp och själ och kan minska tex smärta, huvudvärk, stärka självförtroendet, skänka kärlek, rofylldhet, inre lugn, avslappning, öka energitillflödet och verka allmänt helande.

En session Den Helande Människan, utgår från den enskilda besökarens behov och önskemål, om det är ett eller flera av följande helande redskap som används.

Som besökare behöver du inte veta vilket eller vilka helande redskap du önskar. Det går även bra att bara komma med en önskan om ökat välbefinnande och låta mig ge dig ett förslag om vad du behöver utifrån ditt nuvarande utgångsläge.

Jag utgår från en grundprincip av session som jag benämner ”Den Helande människan”, där jag väver samman de olika helande redskap till en helhet.

För Dig som..

För dig som känner att du har fysiska och psykiska blockeringar och vill få hjälp att befria dig och leva ett friare liv i din fulla kraft.

För dig som har svåra trauman och rädslor, PTSD, psykisk och fysisk ohälsa, sorg efter en förlust, och behöver stöd och vägledning för att bearbeta på en djupare nivå, se ditt liv med nya ögon, släppa det förflutna och hitta vägar till helande.

För dig som behöver vägledning och vill få självläkande verktyg att arbeta med på egen hand för att stärka din fysiska och psykiska hälsa.

För dig som vill stärka livsglädjen och livslusten i ditt liv och skingra negativa tankemönster, nedstämdhet och depression.

För dig som vill stärka kontakten med din intuition och kreativitet i ditt liv.

För dig som önskar en behandling för ökat välbefinnande för kropp och själ.

 

En session kan bestå av en eller flera utvalda behandlingsformer utifrån behov och önskemål:

-Den Helande rösten

-Läkande berättande

-Intuitivt läkande skrivande

-Intuitivt läkande målande

-Drömtydning

-Biodynamisk massage

-Intuitiv Shamansk healing

-Intuitiv vaken Andlig vägledning

-Meditation

-Kristallhealing

-Transformerande samtal Acces conciouness

-Chakra ljudhealing

Valfritt tema, ett eller flera teman på en session, t.ex 1 gång, 5 eller 10 gånger.

 

60 min. Session Den Helande Människan 1111.-

90 min. Session Den Helande Människan 1555.-

120 min. Session Den Helande Människan 1999.-