Behandlingar / Treatments

Funderar du på vad du ska välja för någon behandling och vill veta mer om vad jag erbjuder och på vilket sätt jag kan hjälpa dig? Är det första gången du vill komma på en behandling hos mig? Eller har du varit på en behandling men nu vill du veta mer om session den helande människan, naturmedicinska behandlingar, coaching & hälsovägledning, och göra ett behandlingsförslag som passar dig? Vi sitter ner och dricker en kopp örtte och du kan berätta vad du behöver hjälp med. Jag hjälper dig att hitta en behandling som passar dig utifrån dina behov och önskemål. Välkommen!
Coaching & Hälsovägledning tar 1,5 tim. För att kunna ge dig bästa möjliga råd och behandling är det viktigt för mig, att höra din berättelse. Lägga ett hälsopussel och utföra tunga och pulsdiagnostik. Vid behov avrundar vi hälsovägledningen med en guidad meditation och healing. Därefter ställer jag en naturmedicinsk diagnos och ger dig ett behandlingsförslag till följande behandling veckan därpå. För att uppnå önskat resultat rekomenderas 5-10 behandlingar. Efter en Coaching & Hälsovägledning får du en eller flera naturmedicinska behandlingar eller Session Den helande Människan.

Naturmedicinsk Behandling

En Behandling innehåller utifrån dina behov och önskemål,  en eller flera behandlingsformer på en behandling:

• Biodynamisk massage
• Akupressurmassage
• Intuitiv Shamansk Healing
• Zonterapi, Fotmassage och fotbad
• Örtmedicin
• Naturliga hudvårdsprodukter/ Naturkosmetika
• Koppning
• Moxning
• Öronakupunktur
• Helande samtal
• Meditation
• Kostrådgivning
• Livsstilsrådgivning                            •Varma Örtomslag

Naturmedicinsk Behandling kan kombineras med Session Den Helande Människan.

Biodynamisk massage

Biodynamisk massage är en mjuk massageform som följer naturens ur rytm som
vattnets flöde, in och utandning i massagegreppen, cirkelrörelser och lemniskador (formen av en 8). Biodynamisk massage grundar sig i olika behandlingsformer som bildar en helhetsbehandling, som ger djup avslappning och löser upp spänningar och lindrar smärta. Samt renar energin i din aura runt kroppen, löser upp tyngande känslor och skapar en djupare kontakt med ditt inre, grundar dig i kroppen, och ger en känsla av inre harmoni och balans.

Biodynamisk massage är en kombination av: Rytmisk massage, Akupressurmassage, Akupressurpunkter,   Kontinuum (greppskvalitet som att massera på olika nivåer; hud, bindväv, muskel, skelett),                   Kraniosakralterapi, Intuitiv Shamansk Healing.

Fotmassage & Zonterapi

Fotmassage & Zonterapi med örtdoftande fotbad

Ett varmt örtdoftande fotbad, en kopp örtte, avslappnande musik, tända stearinljus och aroma doftande lampa och färgmeditation får dig att landa och slappna av. Följs av fotmassage och zonterapi där jag trycker och masserar på fotens olika zoner som har en koppling till varje kroppsdel och de inre organen. Zonterapi är en utrensande behandling som stimulerar kroppens självläkande förmåga och stärker de inre organen. Det kan användas vid specifika åkommor som t.ex. huvudvärk, ryggvärk, sömnproblem, matsmältningsproblem och områden på kroppen som smärtar, stimulera viktnedgång m.m. Vid t.ex. ryggont och svaga njurar kan motsvarande zoner på foten stimuleras och ge goda resultat efter några behandlingar. Zonterapin kan också användas som allmänt stärkande och stimulerande för kroppens självläkande krafter.
För att uppnå önskat resultat rekomenderas 5-8 behandlingar.

Intuitiv Shamansk Healing

Intuitiv Shamansk Healing är en kombination av att rensa ut tyngande känslor som satt sig som blockeringar i auran och skapar spänningar och smärta. Samt en närvarande handpåläggning på olika delar av kroppen, på
chakranen och en bit ovanför kroppen. Stimulerar kroppens självläkande krafter,
harmoniserande, balanserande. Intuitivt känner behandlaren med händerna vilket område
på kroppen som känns energitomt och blockerat och behöver ett tillflöde av
livsenergi. Den helande handpåläggningen sätter igång en längre utrensnings
prosess för kroppen och emotionella blockeringar frigörs. Behandlingen behöver för
önskad effekt upprepas tills kroppen och själens tillstånd är i balans. Att tillföra Healing till kroppen fungerar på samma sätt som en bägare. Först behöver bägaren tömmas om det samats ”smuts och tyngande känslor som blockerar flödet”. När bägaren är tömd och renad är det dags att fylla på bägaren med ny frisk livsenergi och helande ljus, som ger näring och energi till kroppen och själen som ett klart livgivande källvatten. Jag använder en Shamansk teknik med att rena med palo santo rökelse, svanfjäder och auraspray. Kunden får vid behov frågan om att få energirening med palo santo. 

Det går även att använda kristallhealing vid önskemål i avslappning, tex i kombination med Guidad Meditation.

Shamansk Healing kan kombineras med Biodynamisk massage, Vaken Andlig Vägledning, Session Den Helande människan.