Tjänster

Healing Konsert med Heliga Helande Sånger

Healing Konsert med

Heliga Helande Sånger

Egenkomponerade sånger till Gitarr & Shamantrumma

Ljudhealing & Lightlanguage, Röstimprovisation med Kristallskålar

Med Repanse Lejonhjärta Svansång Morgonstjärna


Medicinsångens helande kraft för människo kropp och själ och för naturen.
Repanse sjunger och spelar självkomponerad musik från hjärtat. Om livet, andlighet, självmedvetenhet och Gudomlig Kärlek. Med sång, stämmor, gitarr, trumma skapar hon en frigörande, öppnande, helande och meditativ anda.
”Repanse musik går rätt in i hjärtat, det är magiskt vackert att lyssna på. Sångerna hjälper mig att varva ner, jag blir alldeles lugn, de helar.”
”Det är en stor seger och ära att få dela mina sånger, som är frukterna av flera års arbete och livsvisdom.” Repanse.
Med mina sånger vill jag förmedla en känsla av hopp, ljus, villkorslös kärlek, healing. En känsla av att livet är magiskt och att det finns mer mellan himmel och jord än vad vi kan se med blotta ögat. Att vi är stöttade, vägledda och älskade på vår livsväg genom utmaningar. Att se ljuset i mörkret som ger oss kraft att fortsätta och hitta hem till sig själv, komma i kontakt med sitt inre och sin själs längtan och passion i livet.
Sångerna och den änglalika sångrösten har en stark utstrålning och sänder healing energi till den som lyssnar på dem. De skänker ett inre lugn, fridfullhet och ro till den som vill ta emot det. Änglarna sänder villkorslös kärlek och healing genom mina sånger tillsammans med den helande närvaron jag kanaliserar i sjungande stund. Sångerna är tillägnade den Gudomliga Helheten och alla människor som behöver tröst och andenärvaro i sitt liv. I LJUS KÄRLEK KRAFT


Lyssna på mina sånger på min Youtube kanal:
Repanse Lejonhjärta SACRED HEALING SONGS
Hyr in mig för att hålla en konsert i aktuell lokal.

Kontakta mig Repanse på:
E-post: info@denhelandemanniskan.se

 

 

Hyr in mig