Intuitivt Läkande Målande

Intuitivt Läkande Målande

Intuitivt Läkande Målande är en del av Session Den Helande Människan. 

Där du kan välja att kombinera olika verktyg under sessionen utifrån behov och önskemål.

Intuitivt Läkande Målande hjälper dig att fördjupa kontakten med ditt inre, frigöra känslor, frigöra din kreativitet och utveckla din intuition.

Vi börjar med samtal, var du är i din process och vad du vill uttrycka, frigöra, hela och utforska. Sedan blir du varsamt guidad att landa i kroppen i en färgmeditation och kreativitets befriande linjedragning.

Vi värmer upp kroppen med do in självmassage, tonande, andning, befriande rörelser och frigörande dans. För att sedan övergå till sin egen skapande process och arbeta med de inre bilder och idéer och känslor som vill uttryckas på målarduken.

Vi använder akrylfärger, akvarell, kritor, pennor, som du kan låna på plats.

Vi avrundar  med delande och att titta på bilderna vi målat och prata om processen och vad din bild betyder för dig.

Inga förkunskaper krävs. Kom som du är, med ett öppet sinne att utforska målandet!

Målandet handlar om mer än att bara måla en vacker tavla. Det är själva processen och din närvaro i målandet som är viktig, inte resultatet som sådant, även om det självklart kan bli vackra konstverk. Det är också en inre förvandlingsprocess och självkännedom som kan förändra både synsätt på livet och levnadssätt, den fysiska och själsliga hälsan kan stärkas och förbättras. Kontakten med din självläkande kraft, din själ och det Gudomliga kan fördjupas.

Du kan utgå från en linje på ett papper som bildar former, ett intuitivt färgval, olika material och strukturer kan användas för att göra bilden mer levande. Du behöver inte veta vad du ska måla när du börjar måla, utan du kan utgå ifrån din intuitiva känsla av färg, form, material och tillvägagångssätt för att experimentera dig fram i skapandet, steg för steg. Du kan även ha en inre bild av vad du vill måla och därmed vet vilka färger du vill använda. Vet du vad du vill måla så målar du ändå intuitivt fram det så att den inre bilden under skapandeprocessen själv uppenbarar sig på målarduken. Vi stannar upp och ser på bilden då och då för att se vad bilden själv vill bli och målar sedan försiktigt fram det. Har du en inre bild du vill måla ner på målarduken brukar bilden själv uppenbara detta, kanske i en lite annan form än du tänkte från början. Du kan t.ex. ana ett ansikte skymta på målarduken som dyker upp av sig själv under skapande processen, och du väljer om du vill måla fram det i bilden och bli mer synligt. När du tydligt ser på bilden vad det kommer bli, kan du ta hjälp av foton på t.ex. djur, växter, människor m.m. för att få till rätt proportioner i bilden.

När du vill börja måla går det även att utgå från en känsla i kroppen som är levande i stunden, eller som du blir varse om i en färgmeditation och linjedragnings uppvärmning som vi börjar dagen med innan det större målandet börjar. Det kan vara en blockering i en viss kroppsdel du känner av som du vill måla ut och väljer en passande färg till att måla den med. Det kan beskriva något du känt i det förflutna, något i nuläget, eller något du drömmer om ska bli verklighet i framtiden. Genom målandet sker ett transformerande flöde i kropp och själ som gör att det känslomässiga och/ eller fysiska trycket kan lätta. Det kan infinna sig många starka känslor som var och en tar hand om i målande processen och även i vilan mellan målandet. Många kan uppleva målandet som befriande för kropp och själ, en känsla av frid och tillfredställelse kan infinna sig. Något du målat och önskar bli verklighet kan även komma att bli verklighet en tid senare. Tex en bostad, ett arbete eller en relation.

Du kan använda det intuitiva målandet för att hitta hem till dig själv, hämta hem förlorade själsdelar som hjälper dig att helas och ta tillbaka din inre kraft. Du kan befria dig själv och expandera din själ i målandet och måla dina drömmar till liv!

Session Den Helande Människan

En session Den Helande Människan, utgår från den enskilda besökarens behov och önskemål, om det är ett eller flera av följande helande redskap som används.

Som besökare behöver du inte veta vilket eller vilka helande redskap du önskar. Det går även bra att bara komma med en önskan om ökat välbefinnande och låta mig ge dig ett förslag om vad  du behöver utifrån ditt nuvarande utgångsläge.

Jag utgår från en grundprincip av session som jag benämner ”Den Helande människan”, där jag väver samman de olika helande redskap till en helhet.

En session kan bestå av en eller flera utvalda behandlingsformer utifrån behov och önskemål: Biodynamisk massage, Intuitiv Shamansk healing, Den Helande Rösten, Guidad Meditation, Läkande Berättande, Intuitivt Läkande Skrivande, Intuitivt Läkande målande, Helande Rörelse, Transformerande samtal Acess Consiousness, Vaken Andlig Vägledning, Kristall healing, Drömtydning, Chakra ljudhealing, Energiarbete & Självlälande verktyg.

 För Dig som..

För dig som känner att du har fysiska och psykiska blockeringar och vill få hjälp att befria dig och leva ett friare liv i din fulla kraft.

För dig som har svåra trauman och rädslor, PTSD, psykisk och fysisk ohälsa, sorg efter en förlust, och behöver stöd och vägledning för att bearbeta på en djupare nivå, se ditt liv med nya ögon, släppa det förflutna och hitta vägar till helande.

För dig som vill fördjupa kontakten med dig själv och den kraftfullhet som du är född för att leva i.

För dig som vill få självläkande verktyg att arbeta med på egen hand för att stärka din fysiska och psykiska hälsa.

För dig som vill stärka livsglädjen och livslusten i ditt liv och skingra negativa tankemönster, nedstämdhet och depression.

För dig som vill stärka kontakten med din intuition i ditt liv.

För dig som vill utveckla din kreativitet och få kontakt med alla delar av ditt liv för att känna dig mer hel.

För dig som känner dig vilsen i livet och behöver vägledning.

För dig som vill fördjupa dig i ett av områdena inom den helande människan för din personliga utveckling eller yrkesmässiga karriär.

För dig som önskar en behandling för ökat välbefinnande för kropp och själ.

Möjliga teman Session Den Helande Människan:

-Den Helande rösten

-Läkande berättande

-Intuitivt läkande skrivande

-Intuitivt läkande målande

-Biodynamisk massage

-Intuitiv  Shamansk healing

-Coaching Session Intuitiv  Shamansk healing och vaken Andlig vägledning

-Intuitiv Vaken Andlig vägledning

-Guidad Meditation

-Kristallhealing

– Drömtydning (se Coaching Session Intuitiv Shamansk Healing & Vaken Andlig Vägledning)

-Transformerande samtal  Acces conciouness (se Coaching Session Intuitiv Shamansk Healing & Vaken Andlig Vägledning)

-Chakra ljudhealing (se Guidad Meditation, samt Chakrayoga  och Sacred Soundhealing Journey under fliken kurser)

-Helande Rörelse (se Hjärtats dans under fliken kurser, samt Sacred Soundhealing Journey)

-Energiarbete & Självläkande Verktyg 

(se Coaching Session Intuitiv Shamansk Healing & Vaken Andlig Vägledning, samt Ärkeänglarnas Healing under fliken kurser)

 

60 min.  Session Den helande människan 1111.-

90 min.  Session Den helande människan 1555.-

120 min.  Session Den helande människan 1999.-

Valfritt tema, ett eller flera teman på en session, t.ex 1 gång eller 5 – 10 gånger.

Session Den Helande Människan kan kombineras med Naturmedicinska Behandlingar utifrån behov och önskemål.