Den Helande Människan Retreat

Den Helande Människan
-Självläkande verktyg för befriad
fysisk, själslig och andlig kroppMedtag filt att sitta/ligga på, sittdyna, mjuka kläder, ritblock och penna, vattenflaska. Med Repanse Lejonhjärta Svansång Morgonstjärna Med olika självläkande verktyg för att befria fysisk och andlig kropp från obalanser
och blockeringar har Repanse sammanfört olika områden för helande. För att skapa ett liv med livskvalitet, i harmoni och balans med sig själv, sin omgivning, i samklang med naturen och Den Gudomliga Helheten. Det stärker din livsglädje, skaparkraft, kreativitet, intuition, fysiska och psykiska hälsa. Finn in till din inre källa av kraftfullhet, visdom, Gudomliga kärlekskraft, din inre helande kraft för självläkande. Inga förkunskaper krävs. Övningar med röst, andning, chakratoning meditation, röst improvisation, inre resa, rytmik, rörelse, helande beröring, intuitivt målande, lek, intuition och samspel, cirkel delande, muntligt berättande m.m.
Anmälan och frågor till:
info@denhelandemanniskan.se
Frågor: Repanse +46 709-94 36 69

För Dig som..
För dig som känner att du har fysiska och psykiska blockeringar och vill få hjälp att befria dig och leva ett friare liv i din fulla kraft.
För dig som vill fördjupa kontakten med dig själv och den kraftfullhet som du är född för att leva i.
För dig som vill få självläkande verktyg att arbeta med på egen hand för att stärka din fysiska och psykiska hälsa.
För dig som vill stärka livsglädjen och livslusten i ditt liv och skingra negativa tankemönster, nedstämdhet och depression.


Aktuella datum kommer!