Intuitiv Shamansk Healing

Intuitiv Shamansk  Healing

På plats, Distans telefonsittning eller Distans healing.

 Intuitiv Shamansk Healing är en del av Session Den Helande Människan.  

Där du kan välja att kombinera olika verktyg under sessionen utifrån behov och önskemål.

Intuitiv Shamansk Healing

60 min 1111.-

Intuitiv Healing på plats är en stillsam beröring med handpåläggning med minimala cirkelrörelser, som stimulerar kroppens självläkande och avslappning. Intuitiv healing är en kraftfull och djupgående healing. Som hjälper dig att lösa upp blockeringar och det som håller dig tillbaka från att leva i din fulla kraft, leva din livsuppgift här på jorden och leva ditt kall i livet. Jag som helare öppnar upp för att kanalisera den helande kraften direkt från källan. På plats sker healingen på massagebänken. Jag förmedlar de budskap jag fått till mig under healingen. Drick gärna vatten innan behandlingen. Efter behandlingen kan du berätta hur du kände under behandlingen och jag delar budskap som jag fått till mig.

Distans Intuitiv Shamansk Healing

60 min 1111.-

Intuitiv Healing distans är en avslappnande behandling som stimulerar kroppens självläkande. Intuitiv healing är en kraftfull och djupgående healing. Som hjälper dig att lösa upp blockeringar och det som håller dig tillbaka från att leva i din fulla kraft, leva din livsuppgift här på jorden och leva ditt kall i livet. Jag som helare öppnar upp för att kanalisera den helande kraften direkt från källan. Drick gärna vatten innan behandlingen. Under Healingen behöver du ligga ostört och varmt för att slappna av. Efter behandlingen ringer jag upp dig och du kan berätta hur du kände under behandlingen och jag delar budskap som jag fått till mig under healingen.

 

Om Intuitiv Shamansk Healing

Intuitiv Shamansk Healing är en kombination av att rensa ut tyngande känslor som satt sig som blockeringar i auran och skapar spänningar och smärta. Samt en närvarande handpåläggning på olika delar av kroppen, på
chakranen och en bit ovanför kroppen. Stimulerar kroppens självläkande krafter,
harmoniserande, balanserande. Intuitivt känner behandlaren med händerna vilket område
på kroppen som känns energitomt och blockerat och behöver ett tillflöde av
livsenergi. Den helande handpåläggningen sätter igång en längre utrensnings
prosess för kroppen och emotionella blockeringar frigörs. Behandlingen behöver för
önskad effekt upprepas tills kroppen och själens tillstånd är i balans. Att tillföra Healing till kroppen fungerar på samma sätt som en bägare. Först behöver bägaren tömmas om det samats ”smuts och tyngande känslor som blockerar flödet”. När bägaren är tömd och renad är det dags att fylla på bägaren med ny frisk livsenergi och helande ljus, som ger näring och energi till kroppen och själen som ett klart livgivande källvatten. Jag använder en Shamansk teknik med att rena med palo santo rökelse, svanfjäder och auraspray. Kunden får vid behov frågan om att få energirening med palosanto. 

 

Jag använder mig av olika verktyg med fokus på healingen. Med hjälp av min intuition får jag guidning direkt från andevärlden hur jag ska arbeta med healingen i varje stund för att på bästa sätt kunna hjälpa dig som person för att helas och blomma ut, hitta hem till dig själv, ditt sanna jag och bli bästa versionen av dig själv.

Jag börjar med att dra ut energi som satt sig som blockeringar i dina chakran, i kroppen, de inre organen och ditt energifält, din aura. När jag får till mig bilder, ord eller budskap så berättar jag det under healingarbetet, om vad jag känner om blockeringarna, vad de hänger ihop med för känslor, händelser eller situationer i detta eller tidigare liv.

Jag använder mig vid behov av samtals verktyget Access consciousness, för att ställa frågor om du är villig att släppa taget om det som hindrar dig från att leva i din kraftfullhet. Frågorna är kopplade till de blockeringar som under healingen kommer upp till ytan för att helas. Access consciousness hjälper till att lösa upp blockeringarna till rent medvetande igen. Det som blivit stagnation i tankar och känslor, som blivit blockeringar i energin eller ända in som kroppsliga spänningar eller åkommor. Vid behov går vi på djupet tillsammans för att hitta fröet till dina rädslor och det som hindrar dig i nuläget, i olika händelser från det förflutna som; trauman, barndom, tidigare liv, tankemönster, vanor och beteenden.

Allt sker i den takt du är redo för, du får inte mer än vad du klarar av. Är det något du inte är redo att släppa än är det också helt okej, då kan vi också jobba med motståndet och rädslan för att våga släppa rädslorna du känner.

Nyckeln till allt tillfrisknande börjar med att VILJA BLI FRISK och att VARA VILLIG ATT BLI FRISK MED ALLT VAD DET INNEBÄR. Vad skulle du göra med all den energi som du använt på att bli sjuk och vara sjuk, hur skulle du använda den energin när du är frisk? Är du villig att släppa taget om de fördelar det kan vara med att vara sjuk, de behov som tillgodoses genom att vara sjuk?

När du är villig att släppa taget om något, släppa taget om olika rädslor, så kommer energin förändras inom dig, i din kropp och aura, du kommer att uppleva ett större flöde i ditt liv. Att det blir lättare att välja på nytt när du möter samma utmaningar där du tidigare känt rädsla. Att du nu är villig att skapa den förändring du längtar efter med allt vad det innebär och det som tidigare hindrat dig inte längre är ett hinder. Det är en process och beroende på hur djupt rädslorna sitter som hindrar dig, kan det ta olika lång tid för olika personer att skapa en förändring i sitt liv i den riktning en önskar. Ibland faller vi tillbaka i gamla rädslor och mönster när de dyker upp igen efter en healing, men nu har du kraften och modet att välja på nytt och steg för steg övervinna dina rädslor och hinder i den takt du känner att du klarar av.

Jag använder mig också av meditation, som ett verktyg under healingen, med fokus på; närvaro i kroppen, djupavslappning. Att fylla olika kroppsdelar, chakran och inre organ med ljus, kärlek och färger. Ibland visualisera en plats i naturen där du befinner dig, som ger dig helande, avslappning och frid.

Jag tar hjälp av Ärkeängel Mikael och Ärkeängel Rafael för att dra ut stagnerad energi och vid behov kapa olika energiband av rädsla som skapats i olika relationer, sedan låter jag ny helande kraft strömma till.

Jag arbetar på djupet med healingen för att transformera dina energi cellminnen som grundar sig i rädsla från detta liv, tidigare liv, och de med ärvda mönster, rädslor och programmeringar du fått med från dina föräldrar och tidigare generationer i alla dina släktled. Jag låter healing ske i dina släktled, så att mönster, rädslor och beteenden som hindrat olika generationer i släkten, nu må transformeras och lösas upp en gång för alla. Att du må vara den generationen som bryter de tidigare mönster och rädslor och skapar ett nytt energi cellminne för att leva i din fulla potential och kraft. Skapa goda förutsättningar för kommande generationer i ditt släktled, att leva i sin fulla potential och kraft.

  • Fokus under healingen är att skapa harmoni, balans, avslappning, fyllas med ljus, gudomlig kärlek och helande kraft, för ditt högsta bästa på ett optimalt sätt, som är anpassat till just dig på det sätt du behöver, för att leva ditt liv i din fulla kraft och potential.
  • Healingen sätter igång en djupgående helande process, en utrensningsprocess som kan kännas olika mycket för olika personer.
  • Under och efter healingen kan du känna värmekänsla i kroppen, känna kyla, pirrningar, skakningar, gråta, skratta, känna trötthet, känna sorg eller glädje, fridfullhet, kärlek, tung i kroppen, lätthet. Känslorna och de kroppsliga förnimmelserna är en process i helandet och är övergående. Tillåt allt att vara som det är och känns, kämpa inte emot, utan tillåt känslorna att komma fram. Skratt och gråt är ett sätt för kroppen att frigöra spänningar, som satt sig.
  • Drick ett glas vatten innan och efter healingen för att underlätta healingprocessen och skapa balans.
  • Ge dig gärna tid att varva ner en stund innan healingen och även lugn tid eller vila efter healingen. T.ex. en eller två timmar efteråt, för att låta allt landa och integrera i din kropp och energisystem.
  • En del känner av healingen även nästa dag, i tre dagar, en vecka eller i 21 dagar – en tre veckors utrensningsprocess sätts igång. Behandlingen behöver upprepas tills kroppen och själens tillstånd är i balans.
  • På plats sker healingen på massagebänken. Jag förmedlar de budskap jag fått till mig under healingen.

 

Det går även att använda kristallhealing vid önskemål i avslappning, tex i kombination med Guidad Meditation.

Shamansk Healing kan kombineras med Biodynamisk massage, Vaken Andlig Vägledning, Session Den Helande människan.

Session Den Helande Människan

En session Den Helande Människan, utgår från den enskilda besökarens behov och önskemål, om det är ett eller flera av följande helande redskap som används.

Som besökare behöver du inte veta vilket eller vilka helande redskap du önskar. Det går även bra att bara komma med en önskan om ökat välbefinnande och låta mig ge dig ett förslag om vad  du behöver utifrån ditt nuvarande utgångsläge.

Jag utgår från en grundprincip av session som jag benämner ”Den Helande människan”, där jag väver samman de olika helande redskap till en helhet.

En session kan bestå av en eller flera utvalda behandlingsformer utifrån behov och önskemål: Biodynamisk massage, Intuitiv Shamansk healing, Den Helande Rösten, Guidad Meditation, Läkande Berättande, Intuitivt Läkande Skrivande, Intuitivt Läkande målande, Helande Rörelse, Transformerande samtal Acess Consiousness, Vaken Andlig Vägledning, Kristall healing, Drömtydning, Chakra ljudhealing, Energiarbete & Självlälande verktyg.

 För Dig som..

För dig som känner att du har fysiska och psykiska blockeringar och vill få hjälp att befria dig och leva ett friare liv i din fulla kraft.

För dig som har svåra trauman och rädslor, PTSD, psykisk och fysisk ohälsa, sorg efter en förlust, och behöver stöd och vägledning för att bearbeta på en djupare nivå, se ditt liv med nya ögon, släppa det förflutna och hitta vägar till helande.

För dig som vill fördjupa kontakten med dig själv och den kraftfullhet som du är född för att leva i.

För dig som vill få självläkande verktyg att arbeta med på egen hand för att stärka din fysiska och psykiska hälsa.

För dig som vill stärka livsglädjen och livslusten i ditt liv och skingra negativa tankemönster, nedstämdhet och depression.

För dig som vill stärka kontakten med din intuition i ditt liv.

För dig som vill utveckla din kreativitet och få kontakt med alla delar av ditt liv för att känna dig mer hel.

För dig som känner dig vilsen i livet och behöver vägledning.

För dig som vill fördjupa dig i ett av områdena inom den helande människan för din personliga utveckling eller yrkesmässiga karriär.

För dig som önskar en behandling för ökat välbefinnande för kropp och själ.

 

Möjliga teman Session Den Helande Människan:

-Den Helande rösten

-Läkande berättande

-Intuitivt läkande skrivande

-Intuitivt läkande målande

-Biodynamisk massage

-Intuitiv  Shamansk healing

-Coaching Session Intuitiv  Shamansk healing och vaken Andlig vägledning

-Intuitiv Vaken Andlig vägledning

-Guidad Meditation

-Kristallhealing

– Drömtydning (se Coaching Session Intuitiv Shamansk Healing & Vaken Andlig Vägledning)

-Transformerande samtal  Acces conciouness (se Coaching Session Intuitiv Shamansk Healing & Vaken Andlig Vägledning)

-Chakra ljudhealing (se Guidad Meditation, samt Chakrayoga  och Sacred Soundhealing Journey under fliken kurser)

-Helande Rörelse (se Hjärtats dans under fliken kurser, samt Sacred Soundhealing Journey)

-Energiarbete & Självläkande Verktyg 

(se Coaching Session Intuitiv Shamansk Healing & Vaken Andlig Vägledning, samt Ärkeänglarnas Healing under fliken kurser)

 

 

60 min.  Session Den helande människan 1111.-

90 min.  Session Den helande människan 1555.-

120 min.  Session Den helande människan 1999.-

 

Valfritt tema, ett eller flera teman på en session, t.ex 1 gång eller 5 – 10 gånger.

Session Den Helande Människan kan kombineras med Naturmedicinska Behandlingar utifrån behov och önskemål.